17.3 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoru Viorel Ursu şi-a lansat volumul "Enigma mieilor" la sediul IPJ Dolj

Doru Viorel Ursu şi-a lansat volumul „Enigma mieilor” la sediul IPJ Dolj

Astăzi,  în amfiteatrul „G-ral Ion Eugen Sandu” de la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, a avut loc lansarea volumului „Enigma mieilor” a lui Doru Viorel Ursu, fost ministru de interne, preşedinte al Tribunalului Militar şi secretar de stat la Ministerul de Externe.  
Volumul face parte din Ciclul „Sânge şi carne de om”, în trilogia autorului regăsindu-se evenimentele petrecute la Revoluţia din Decembrie 1989.
În cel de-al treilea volum, lansat astăzi la Craiova şi intitulat ”Enigma Mieilor”, mai exact în capitolul “Oltenia sub sărutul ucigaş al Revoluţiei”, sunt prezentate şi evenimente petrecute în municipiul nostru în Decembrie ’89.  
Evenimentul a debutat cu o alocuţiune a domnului comisar şef Dr. Constantin Nicolescu  – şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj care a făcut o scurtă prezentare a autorului, mulţumindu-i totodată pentru onoarea care ne-a făcut-o, prin alegerea domniei sale, de a lansa acest volum şi la Craiova, în mijlocul poliţiştilor.
Cuvântul a fost luat apoi chiar de autor care a dovedit încă o dată înalta sa valoare atât ca scriitor cât şi ca promoter al culturii şi istoriei în România. Acesta a precizat faptul că scrierile sale nu reprezintă povestiri şi nu pot fi catalogate ca opera comerciala, ci le consideră a fi scrise din suflet, ce îşi propun a aduce în atenţia cititorilor evenimentele din iarna lui 1989.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS