13.9 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopilotul Răzvan Petrescu ajunge astăzi acasă la Râmnicu Vâlcea

Copilotul Răzvan Petrescu ajunge astăzi acasă la Râmnicu Vâlcea

Copilotul Răzvan Petrescu, de 23 de ani, rănit în accidentul aviatic din urmă cu o lună, petrecut în Munţii Apuseni, a fost externat, vineri dimineaţă, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca, şi transportat cu o ambulanţă până acasă, la Râmnicu Vâlcea, conform Mediafax.
Răzvan Petrescu a fost scos cu o targă din clădirea SCJU Cluj-Napoca şi a fost urcat într-o ambulanţă care îl va transporta la Râmnicu Vâlcea, ambulanţa fiind urmată de o maşină în care se aflau părinţii acestuia.

Întrebat când va reveni la control la SCJU Cluj-Napoca, copilotul a răspuns că nu ştie, şi că acest lucru este trecut pe fişa de externare. Nici conducerea SCJU Cluj-Napoca nu a putut preciza când va veni la control Răzvan Petrescu.
Copilotul Răzvan Petrescu va urma acasă un program de refacere, iar apoi alt program de recuperare într-o clinică de specialitate.
Joi, la o lună de la accidentul din Apuseni, Răzvan Petrescu a făcut primele declaraţii, înaintea externării sale, spunând că starea de sănătate i s-a îmbunătăţit considerabil şi că se simte bine, el rememorând momentul impactului.

„Starea mea s-a îmbunătăţit considerabil şi pot fi externat, mă simt bine”, a spus copilotul Răzvan Petrescu într-o conferinţă de presă susţinută, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca.
Răzvan Petrecu a mai spus că pentru el va urma o perioadă de refacere de o lună-două, acasă, şi apoi o perioadă de recuperere.
Copilotul a afirmat că i-ar plăcea ca după ce starea de sănătate îi va permite să îi viziteze pe moţii salvatori şi să vadă „şi din picioare” locul accidentului.
Întrebat ce dorinţe are, el a spus că vrea să revină la starea sa iniţială de sănătate şi apoi să se urce din nou la manşa avionului.
Copilotul Răzvan Petrescu a suferit trei operaţii până în prezent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS