19.8 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCrin Antonescu: Tăriceanu a acționat într-o poziție jenantă de client aspirant la ușa primului ministru

Crin Antonescu: Tăriceanu a acționat într-o poziție jenantă de client aspirant la ușa primului ministru

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seară că fostul liberal Călin Popescu Tăriceanu a făcut un deserviciu partidului mergând să discute cu Victor Ponta, arătând că este trist că un fost premier „a acționat într-o poziție jenantă de client aspirant la ușa primului ministru”, potrivit B1TV.
„La Secretariatul general a venit un anunț privitor la demisia domnui Tăriceanu din PNL. Ce s-a întâmplat azi a fost un lucru fără precedent, trist, văzând un fost prim-inistru acționând împotriva unei decizii compleșitoare a partidului său, acționând într-o poziție jenantă de client aspirant la ușa primului ministru. Cel mai mare deserviciu de imagine pe care l-a făcut PNL că a putut lăsa impresia opiniei publice că PNL ar putea fi un mic partid clientelar”, a declarat Antonescu.
Călin Popescu Tăriceanu a demisionat, miercuri, din Partidul Naţional Liberal, după ce liderul formaţiunii a refuzat să accepte solicitarea sa privind reluarea discuţiilor cu Victor Ponta pentru continuarea USL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS