15.9 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdoptarea legii pentru aprobarea OUG 20, contestată de PNL: "În sală au fost doar 168 de aleşi, nu 184"

Adoptarea legii pentru aprobarea OUG 20, contestată de PNL: „În sală au fost doar 168 de aleşi, nu 184”

Adoptarea legii pentru aprobarea OUG 20 este contestată, în condiţiile deputatul PNL Mircea Toader şi independentul Remus Cernea au cerut apel nominal, iar majoritatea parlamentară a respins solicitarea, numărătoarea PNL susţinută de fotografii arătând 168 de aleşi prezenţi, nu 184, informează Mediafax.

Majoritatea parlamentară a respins solicitarea de apel nominal ce a aparţinut deputatului PNL Mircea Toader, care a cerut ca astfel să fie verificat cvorumul de şedinţă. Deputatul independent Remus Cernea a cerut, de asemenea, apel nominal, afirmând că în sală nu sunt 180 de oameni.

PNL a declarat, la finalul şedinţei de vot, că liberalii verifică dacă cvorumul de şedinţă a fost îndeplinit. Partidul a publicat ulterior pe pagiana de Facebook mai multe fotografii din care reiese că în sală nu s-ar fi aflat 184 de deputaţi.

Deputaţii au adoptat luni după-amiază legea pentru aprobarea OUG 20 care prevede mai multe creşteri salariale pentru bugetari cu 184 de voturi „pentru”, un singur deputat refuzând să îşi exprime votul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS