15.6 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVienescu va candida la șefia Spitalului Județean

Vienescu va candida la șefia Spitalului Județean

Managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, va participa la concursul pentru funcția de director, care va avea loc în luna februarie.

Acesta susține că are o experiență de 20 de ani în cadrul Spitalului Județean și că este capabil să îndeplinească cerințele pentru a conduce unitatea medicală. „M-am hotărât să îmi depun dosarul pentru a participa la concurs. Acum lucrez la documentația de participare la concurs și o să întocmesc și planul de management. Am considerat că 20 de ani de când lucrez în Spitalul Județean este o experiență care mă poate ajuta să ocup postul de manager al unității medicale“, a spus Dumitru Vienescu, manager interimar al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Ce obiective are

Managerul Dumitru Vienescu a mai precizat că prioritățile pe care le are vor fi menționate în proiectul de management, la care lucrează. „Am multe obiective pe care mi le propun. Nu înseamnă că dacă îmi depun dosarul voi fi eu câștigătorul. Vom vedea cine va câștiga și dacă voi fi eu, atunci voi face cunoscute și obiectivele pe care le am în legătură cu acest spital“, a mai declarat Dumitru Vienescu, manager interimar al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Dumitru Vienescu a fost directorul economic al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, iar după demisia lui Gigel Capotă a fost instalat ca manager interimar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS