7.6 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitate28 de persoane infectate cu COVID-19 la Centrul de plasament din Vălenii de Munte

28 de persoane infectate cu COVID-19 la Centrul de plasament din Vălenii de Munte

Numărul total al persoanelor infectate cu COVID-19 în Centrul de plasament din oraşul Vălenii de Munte a ajuns la 28, potrivit datelor comunicate astăzi de Prefectura Prahova. Este vorba despre 23 de copii şi cinci adulţi, angajaţi ai centrului, potrivit Agerpres.

Şapte dintre copii au rămas izolaţi în spital, iar ceilalţi 16 sunt în izolare la centrul de plasament, fiind monitorizaţi zilnic de către un medic pediatru.

12 focare de COVID-19 sunt active în Prahova

12 focare de COVID-19 sunt active în Prahova: unul la o subunitate a Inspectoratului Judeţean de Poliţie; unul la o secţie a Spitalului de Psihiatrie Voila; unul la Primăria Blejoi; unul la Trezoreria Ploieşti; două în centre de îngrijire a persoanelor adulte; unul la Centrul de plasament de la Vălenii de Munte şi cinci la agenţi economici din judeţ.

3.244 de persoane au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 în Prahova

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, de la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 3.244 de persoane. Dintre acestea, 747 sunt cazuri active, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19 este de 328, dintre care 300 sunt ocupate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS