6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA jefuit o sală de păcănele şi s-a dus să joace banii în alt oraş

A jefuit o sală de păcănele şi s-a dus să joace banii în alt oraş

Un bărbat din Huşi, împătimit al păcănelelor, a jefuit o sală de jocuri şi apoi s-a dus în alt oraş să cheltuiască banii, tot la păcănele, informează Vremeanouă.

Bărbatul, în vârstă de 33 ani, a observat cã angajatul sălii lăsase seiful descuiat şi, profitând că nu era nimeni prin preajmă, a înşfăcat un teanc de bani şi a fugit.

Angajatul a observat la un moment dat dispariţia banilor şi a sunat la 112.

Politistii l-au găsit pe hoţ într-o altă sală de jocuri, din municipiul Vaslui, unde se apucase sã „investească” la aparate banii sustraşi.

„În data de 17 ianuarie 2023, la ora 13.27, Politia municipiului Husi a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în aceeasi zi, un bărbat necunoscut ar fi sustras o sumă de bani din seiful unei săli de jocuri de noroc. În urma cercetărilor efectuate, politistii au stabilit că persoana bănuitã de comiterea infractiunii sesizate, aflată în incinta sălii de jocuri, profitând de neatentia supraveghetorului din sală, ar fi sustras, din seiful lăsat deschis şi neasigurat, peste 11.500 lei. Ulterior, acesta a părăsit incinta sălii si s-a deplasat în municipiul Vaslui, fiind depistat si identificat de cãtre un echipaj al Politiei municipiului Vaslui în incinta unei alte sãli de jocuri din municipiul Vaslui”, au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

Politistii l-au reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Husi, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS