13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn şofer beat a intrat într-un copac cu o maşină furată

Un şofer beat a intrat într-un copac cu o maşină furată

Un şofer beat a intrat într-un copac cu o maşină furată. Accidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 19.00, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Roman, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, informează Ştirineamt.ro.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat, în vârstă de 53 ani, din Bâra, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Ştefan cel Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un copac, rezultând autoaccidentarea conducătorului auto.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au constatat că maşina aparţine unui bărbat din municipiul Roman, care ar fi lăsat-o parcată pe strada Primăverii, neasigurată şi cu cheile în habitaclul interior.

Autorul accidentului este cercetat penal pentru săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi furt în scop de folosinţă.

Citeşte şi: Americanul care a transmis live cum îşi împuşca colegii urma să fie concediat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS