13.4 C
Craiova
joi, 3 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn șofer a murit strivit între două autobuze

Un șofer a murit strivit între două autobuze

Un șofer a murit luni dimineață la serviciu, strivit între două autobuze aflate în parcare. Bărbatul era angajat al societăţii de transport în comun TRANS-BUS SA din Buzău și se pregătea să plece pe traseu.

Șoferul îşi pregătise autobuzul pentru a pleca din bază în cursă şi se deplasa către ieşirea din parcul auto. A oprit însă pentru câteva momente să îşi ajute un coleg care încerca să toarne antigel la alt mijloc de transport.

El a uitat să îşi asigure autobuzul, iar acesta a început să se deplaseze. Bărbatul, de 56 de ani, a fost prins între propriul autobuz şi cel al colegului, care se afla staţionat.

Șoferul a ajuns în stare gravă a spital şi a decedat la scurt timp, în ciuda manevrelor de resuscitare pe care medicii le-au efectuat.

„În această dimineaţă, la UPU-SMURD a fost transportat un bărbat în vârstă de 56 de ani, în stop cardio-respirator. Pacientul a suferit un politraumatism prin strivire în urma unui accident. La sosirea în secţia UPU-SMURD, s-au continuat manevre avansate de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul bărbatului”, a informat Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Concomitent se efectuează cercetări de către Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru accident de muncă.

Citește și: Au spart un restaurant ca să aibă cu ce face chef de 1 Mai, dar i-a prins poliția

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS