19.5 C
Craiova
vineri, 4 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn şofer a lovit cu maşina poliţistul care îl oprise în trafic şi autospeciala MAI

Un şofer a lovit cu maşina poliţistul care îl oprise în trafic şi autospeciala MAI

Un şofer a lovit cu maşina poliţistul care îl oprise în trafic şi autospeciala MAI. Bărbatul, oprit în trafic fiind, a refuzat să coboare geamul maşinii pentru a discuta cu poliţiştii. El a făcut o manevră bruscă de mers înapoi, lovind un poliţist şi autospeciala Poliţiei. Bărbatul, care avea permisul suspendat, a fost, în cele din urmă, oprit şi scos din autoturism după ce forţele de intervenţie au spart geamul, News.ro.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, în localitatea Şăulia. Un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Band a oprit un autoturism, condus de un bărbat cunoscut că avea permisul suspendat.

„După oprire, persoana a refuzat să deschidă fereastra autovehiculului, efectuând o manevră bruscă de mers înapoi, rănind uşor un agent de poliţie la nivelul piciorului şi avariind autospeciala de poliţie. Acesta a fost somat să coboare din maşină, însă a refuzat, manifestând o atitudine necooperantă şi agresivă.  În cadrul intervenţiei a fost distrus geamul portierei maşinii oprite şi au fost executate de către un agent de poliţie trei focuri de armă, de avertisment, în plan vertical. Bărbatul a fugit de la faţa locului cu autoturismul, poliţiştii pornind în urmărirea sa. Acesta a fost oprit la intrare în localitatea Berghia cu sprijinul unui echipaj rutier dirijat în zonă. A fost imobilizat şi condus la sediu”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Mureş.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest. El a fost condus de poliţişti la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe biologice.

Şoferul recalcitrant a fost reţinut. El este acuzat de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, dar şi de ultraj.

Citeşte şi: Angajată găsită moartă în congelatorul unui fast-food, după ce ușa s-a blocat singură

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS