17 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Tineri anchetați pentru infracțiuni informatice

Gorj: Tineri anchetați pentru infracțiuni informatice

Doi bărbați din Hunedoara sunt cercetați de polițiștii gorjeni pentru comiterea de infracțiuni informatice.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Gorj au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Deva. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de complicitate la furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.
Pe 11 mai 2021, tânărul, împreună cu un alt bărbat, i-ar fi sustras unui bătrân de 89 de ani, din Motru, în timp ce se afla pe o pajiște din localitatea Roșiuța, o pungă în care avea cardul bancar, suma de 250 lei și alte bunuri personale. Prejudiciul creat a fost de 5.200 de lei.

Tânărul de 26 de ani a fost depistat de polițiști în muncipiul Deva

În urma cercetărilor efectuate de polițiști au fost identificați doi bărbați de 26 și 46 de ani, din municipiul Deva. Aceştia sunt bănuiți de comiterea faptei.
Tânărul de 26 de ani a fost depistat de polițiști în muncipiul Deva. Pe numele său a fost pus în executare un mandat de aducere, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara. Celălalt bărbat bănuit de săvârșirea faptei fiind în prezent încarcerat în penitenciar pentru comiterea altor infracțiuni.
Pe 15 iunie, tânărul de 26 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Față de acesta a fost dispusă măsura controlui judiciar, pentru 60 de zile.

Citeşte şi: Profesorii care corectează lucrările la bacalaureat și evaluarea națională primesc mai mulţi bani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS