18.4 C
Craiova
duminică, 27 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat bătut şi tâlhărit de două tinere cunoscute pe o aplicație de dating

Bărbat bătut şi tâlhărit de două tinere cunoscute pe o aplicație de dating

Un bărbat, de 46 de ani, a fost bătut şi tâlhărit de două tinere cunoscute pe o aplicație de dating. Cele două fete şi un complice i-au luat telefonul şi au făcut plăţi de mii de euro din conturile bărbatului. Toţi trei au fost reţinuţi.

Două tinere, de 17 şi 23 de ani, şi-ar fi dat întâlnire cu persoana vătămată într-un imobil din oraşul Zărneşti.

Împreună cu un băiat de 17 ani, l-ar fi aşteptat pe bărbat la locaţia stabilită. Acolo l-au imobilizat şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra acestuia. Apoi i-ar fi sustras persoanei vătămate mai multe sume de bani, ar fi accesat telefonul mobil al acesteia şi ar fi efectuat mai multe tranzacţii financiare neautorizate. Prejudiciul cauzat a fost de aproximativ 6.800 de euro, conform Poliţiei Braşov.

Procurorii şi criminaliștii au făcut joi şase percheziţii domiciliare în acest dosar, ridicând mai multe mijloace de probă.

Cele două tinere şi complicele lor au fost reţinuţi. Sunt acuzați de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, influenţarea declaraţiilor şi acces ilegal la un sistem informatic.

Citește și: Un bărbat a stat cazat doi ani la un hotel de cinci stele fără să plătească

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS