11.2 C
Craiova
marți, 1 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDeținut evadat de la un punct de lucru din Timişoara 

Deținut evadat de la un punct de lucru din Timişoara 

UPDATE: Deţinutul evadat în noaptea de luni spre marţi a fost prins, în jurul orei 10.47, pe raza localităţii Remetea Mare, a anunţat Penitenciarul Timişoara.

Un deținut a evadat de la un punct de lucru din Timişoara. Acesta era condamnat pentru furt, iar după ce va fi prins va primi o pedeapsă suplimentară între şase luni și trei ani de închisoare. 

Evadatul este un deținut de 25 de ani, condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru furt calificat, clasificat în regim semideschis.

Alarma s-a dat în jurul orei 1.00, când tânărul a evadat dintr-un punct de lucru al Penitenciarului Timișoara.

Autoritățile sunt în alertă, au fost blocate căile de acces în direcțiile posibile de deplasare ale bărbatului și au fost instituite mai multe filtre ale polițiștilor în oraș.

Șoferii sunt opriți, sunt întrebați de unde vin și unde se duc și le sunt verificate mașinile. Alerta a fost dată și la frontieră, pentru ca oamenii legii să se asigure că bărbatul nu va încerca să părăsească țara.

Pentru orice informație cu privire la persoana în cauză, apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul Timisoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228.

Citește şi: Turist mort la Sinaia după ce a căzut într-o râpă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS