31.2 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Schemă de sprijin de 600 de milioane de euro pentru firmele româneşti

(VIDEO) Schemă de sprijin de 600 de milioane de euro pentru firmele româneşti

-

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, în deschiderea şedinţei Executivului, că se aprobă astăzi şi o schemă de sprijin în valoare de 600 de milioane de euro pentru firmele româneşti producătoare de alimente, care fac investiţii în unităţile de procesare.

„Trebuie să susţinem creşterea producţiei şi a procesării. De aceea împreună cu colegii mei aprobăm astăzi şi o schemă de sprijin în valoare de 600 de milioane de euro. Este pentru firmele româneşti producătoare de alimente, care fac investiţii în unităţile de procesare”, a spus Ciolacu.

”De fapt, concretizăm viziunea noastră despre productivism şi patriotism economic. Lupta contra inflaţiei şi protejarea nivelului de trai al românilor reprezintă preocuparea centrală a acestei guvernări.

Mă bucur că şi Parlamentul ne ajută în privinţa energiei, cu o lege votată recent! A fost redus de la 1.300 lei la 900 lei pe megawat preţul maxim de decontare pentru energia electrică cumpărată de furnizori şi vândută clienţilor la preţ plafonat. Asta reduce mult presiunea pe buget. Asta ne permite să luăm decizii ce produc mai multă echitate socială”, a mai declarat Ciolacu. 

Citește și: Olt: Tineri depistați cu peste 200 de km/h pe DEx12

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gorj: Accident rutier cu patru victime la Cornești

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează...

ȘTIRI GdS