11.6 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a murit în timp ce făcea sex cu o asistentă în parcarea spitalului

Un bărbat a murit în timp ce făcea sex cu o asistentă în parcarea spitalului

Un bărbat a murit în timp ce făcea sex, noaptea, cu o asistentă, în parcarea unui spital privat din Ţara Galilor. Cei doi aveau o relaţie amoroasă clandestină care dura de un an. Ei se cunoscuseră datorită sedinţelor de dializă pe care le făcea bărbatul. În urma incidentului, asistenta a fost concediată şi i s-a suspendat dreptul de a-şi practica meseria timp de 18 luni.

Incidentul a avut loc în luna ianuarie a acestui an, în orașul galez Wrexham.

Penelope Williams, de 42 de ani, căsătorită, avea de circa un an o aventură cu un pacient care venea periodic la dializă.

Într-o noapte, cei doi şi-au dat întâlnire în parcarea spitalului. Bărbatul a murit în timp ce făceau sex, după ce a suferit un infarct.

În loc să apeleze la serviciile de urgență, asistenta și-a sunat disperată o colegă. Aceasta l-a găsit pe bărbat întins în maşină, inconştient şi cu pantalonii în vine. Ea a chemat poliţia şi ambulanţa, şi a încercat să-l resusciteze până la sosirea acestora.

Asistenta, concediată şi suspendată

Pe parcursul anchetei, asistenta Penelope Williams a oferit mai multe variante asupra incidentului

Până la urmă, femeia a recunoscut în faţa şefilor ei că avea o relaţie intimă cu fostul ei pacient.

Femeia şi-a pierdut locul de muncă. De asemenea, Consiliul Asistenţilor medicali şi Moaşelor i-au suspendat dreptul de a-şi practica meseria.

„Doamna Williams a discreditat profesia de asistent medical și a încălcat unul dintre principiile fundamentale ale profesiei, angajându-se într-o relație intimă cu un pacient.”

Femeia trebuie să aştepte 18 luni înainte de a încerca să-şi recapete dreptul de liberă practică.

Citeşte şi: Acţiune informativă a poliției în tabăra de vară de la Rânca

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS