21.2 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn orășel belgian a interzis consumul alcoolului în public din cauza muncitorilor români

Un orășel belgian a interzis consumul alcoolului în public din cauza muncitorilor români

Municipalitatea din orășelul belgian Rijkevorsel a interzis consumul de alcool în locurile publice din cauza scandalurilor provocate la beție de lucrători sezonieri români, conform Digi24.

în această localitate pitorească din provincia Anvers. Interdicția era deja în vigoare pe timpul nopții, însă de acum înainte se va aplica cu strictețe și în timpul zilei, potrivit vrt.be.

Autoritățile din localitatea din provincia Anvers spun că nu mai pot face față nenumăratelor plângeri ale locuitorilor terorizați de românii beți care provoacă scandaluri pe stradă, comit acte de vandalism, îi înjură pe oameni și chiar îi agresează.

„Locuitorii noștri se plâng de beție în public, vandalism, violență verbală și fizică. Totul începe cu consumul excesiv de alcool. Anul trecut am avut aici un scandal cu 50 de oameni. Vrem să oprim asta”, a declarat primarul localității, Dorien Cuylaerts.

Primarul a mai spus că orice persoană care va fi prinsă consumând alcool în locuri publice va fi amendată. Restricția este valabilă pentru majoritatea zonelor localităților, mai puțin cea în care se află concentrate restaurantele.

Citește și: Un motociclist a murit după ce a intrat într-un microbuz care nu i-a dat prioritate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS