11.6 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţist grec arestat după ce a împuşcat mortal un traficant de migranţi

Poliţist grec arestat după ce a împuşcat mortal un traficant de migranţi

Un polițist grec a fost arestat după ce a împușcat mortal un traficant de migranți în timpul unei urmăriri. Bărbatul, un sirian care făcuse puşcărie în Grecia, a furat o mașină și a fugit de ofițeri, scrie G4media

Victima era un cetățean sirian eliberat din închisoare în urmă cu un an. El ispășise o pedeapsă pentru trafic de migranți.

Acesta conducea o camionetă care fusese furată din Atena când ofițerii i-au făcut semn să oprească la stația de taxare Moschohori, în apropiere de Larisa. Tânărul de 20 de ani a accelerat, iar ofițerii l-au urmărit până când s-a întors la Moshohori și a intrat cu mașina de un zid.

El a încercat să fugă pe jos, iar unul dintre ofițerii care îl urmăreau l-a împușcat și l-a ucis. O ambulanță a fost chemată la fața locului, dar nu a reușit să îl resusciteze.

Franța a fost zguduită recent de proteste și violențe masive după un caz similar în care un adolescent a fost ucis de polițiști în timp ce fugea de autorități. Polițistul din acest caz a fost reținut și ulterior plasat în arest preventiv.

Citeşte şi: Bărbat prins la volan fără permis şi drogat cu patru substanţe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS