15.6 C
Craiova
miercuri, 9 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateKlaus Iohannis: Nu avem spitale de arşi pentru că, poate, promisiunile au fost prea mari

Klaus Iohannis: Nu avem spitale de arşi pentru că, poate, promisiunile au fost prea mari

Klaus Iohannis a fost întrebat marți de jurnalişti de ce România nu are nici acum centre de arși, în ciuda promisiunilor făcute după incendiul din clubul Colectiv. Președintele a răspuns că ”poate promisiunile au fost prea mari sau poate angajamentul unor persoane care trebuiau să miște lucrurile a fost prea mic”.

”Am discutat această chestiune cu conducerea spitalului și ei mi-au spus că lucruri s-au făcut. Deci progrese există, însă suntem încă departe de ceea ce s-a promis la vremea respectivă. Poate promisiunile au fost prea mari sau poate angajamentul unor persoane care trebuiau să miște lucrurile a fost prea mic. Eu cred că mai avem destul de mult de lucru, însă, pe de altă parte, cum am spus și înainte, și aici, în Spitalul de Urgență am văzut unele lucruri senzaționale. Deci progrese s-au făcut, se fac. Mai este mult de lucru”, a spus Iohannis.

Când a fost întrebat dacă a vizitat unitatea pentru mari arși de la Spitalul de Urgență Floreasca și dacă e funcțională, Iohannis a spus că ”asta o să vă spună cu mare precizie conducerea spitalului. Dați-mi voie să nu mă exprim în chestiuni care privesc strict funcționarea spitalului”.

Citeşte şi: Doi bărbaţi, accidentaţi mortal pe trecere de pietoni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS