19.5 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatronii depozitului GPL din Crevedia au recunoscut că angajații mutau gaz

Patronii depozitului GPL din Crevedia au recunoscut că angajații mutau gaz

Patronii depozitului GPL din Crevedia au recunoscut că angajații mutau gaz, informează, în exclusivitate, Digi24. În motivarea instanței pentru arestarea celor doi patroni se arată că aceștia au recunoscut că angajații mutau gaz în ziua tragediei soldate cu 5 morți și 50 de răniți.

În motivare scrie că cei doi patroni, Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, au recunoscut în fața judecătorului că în ziua în care a avut loc explozia de la Crevedia era mutat gaz dintr-o cisternă în alta.

Ei susțin că a fost un caz singular, pentru că una dintre cisterne avea probleme la o roată, iar pentru transferul gazului mai departe a fost nevoi de mutarea lui în altă cisternă.

Judecătorii arată însă în motivare că declarația celor doi este contrazisă de martorii audiați până acum în dosar. Aceștia au spus că simțeau de multe ori miros de gaz dinspre fosta stație GPL și, de asemenea, auzeau un zgomot care părea să vină de la o pompă.

Află mai multe detalii aici

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliști în fața sediului DIICOT

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS