12.9 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTatăl lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliști în fața sediului DIICOT

Tatăl lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliști în fața sediului DIICOT

Tatăl lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliştii aflați în fața sediului DIICOT, scrie Agerpres.

Bărbatul a fost chemat joi de procurori pentru a fi audiat în dosarul fiului său, iar la plecare a avut un comportament reprobabil.

El a ieşit în fugă din sediul DIICOT, cu casca de motociclist pe cap, după care a urcat pe scuter. În momentul în care a fost înconjurat de jurnaliştii ce doreau să îi adreseze întrebări despre audiere, bărbatul a demarat şi a lovit doi cameramani aflaţi în faţa lui.

Tatăl băiatului ar fi fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, afirmă surse apropiate anchetei.

Și la intrarea în sediul DIICOT tatăl lui Vlad Pascu a avut o atitudine ciudată, fiind surprins în timp ce râdea.

În sediul DIICOT se află şi mama lui Vlad Pascu. Ea este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

De asemenea, procurorii îi audiază pe prietenii lui Pascu, care ar fi consumat cu acesta droguri.

Citește și: CEO a rămas fără 1.300 de angajați în ultimele luni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS