12.9 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMuncitor strivit de un utilaj pe un șantier

Muncitor strivit de un utilaj pe un șantier

Un muncitor, de 53 de ani, a murit pe loc, miercuri, după ce a fost strivit de un utilaj pe un șantier din Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină la un șantier pe strada Scorțarilor, unde o persoană a fost prinsă sub un utilaj. Din păcate, victima este decedată. La fața locului am intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă”, a transmis ISU Cluj.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre un incident produs în cadrul unei hale situate pe strada Scorțarilor din Cluj-Napoca, în urma căruia un bărbat ar fi decedat.

Din primele verificări, polițiștii au constat că bărbatul, în timpul manipulării unui miniexcavator, ar fi efectuat o manevră care i-ar fi provocat leziuni incompatibile cu viața. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale”, anunță IPJ Cluj.

O altă tragedie a avut loc miercuri dimineață pe un șantier din Cluj-Napoca. Un bărbat, de 55 de ani, a căzut de la înălțime în incinta unui operator privat de pe Bulevardul Muncii. Bărbatul ar fi ajuns la spital cu leziuni grave după ce s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe o schelă, de la aproximativ 1,5 metri înălțime.

Citește și: Poliţist prins drogat pe motocicletă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS