12.9 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMiruna Pascu, mama șoferului drogat care a ucis doi pietoni la 2 Mai, rămâne în arest preventiv

Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a ucis doi pietoni la 2 Mai, rămâne în arest preventiv

Miruna Pascu, mama lui Vlad, autorul accidentului de la 2 Mai, din luna august, în urma căruia doi tineri au murit, rămâne în arest preventiv, a decis Curtea de Apel Bucureşti. Decizia magistraţilor este definitivă, scrie News.ro.

Curtea de Apel Bucureşti a respins joi ca nefondată contestaţia Mirunei Pascu la decizia Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă pentru 30 de zile. Hotărârea instanţie este definitivă. 

Săptămâna trecută, Miruna Pascu a fost arestată preventivă la propunerea procurorilor DIICOT. 

Conform procurorilor, din cercetări a rezultat faptul că, în mod conştient şi deliberat inculpata – care este mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu – ”a exercitat  presiuni de natură să constrângă moral  o persoană, pentru a o determina să nu dea declaraţii de martor  sau să facă declaraţii mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa privind săvârşirea infracţiunii  de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”.

Citește și: Medic de la „Marius Nasta” acuzat de corupție, arestat preventiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS