21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Un câine a fost legat cu lanţul de scuter şi târât pe o şosea

(VIDEO) Un câine a fost legat cu lanţul de scuter şi târât pe o şosea

-

Imagini de o cruzime rară au fost făcute publice. În imagini era un câine a fost legat cu lanţul de scuter şi târât pe o şosea din Maramureș.

Doi tineri au fost duşi la audieri. Cei doi ar fi vrut să ducă animalul la o stână din zonă. Ieri, în urma unor imagini apărute în spațiul public, polițiștii Secției 4 Leordina au efectuat verificări. Două persoane, aflate pe un motociclu, ar transporta prin târâre un exemplar canin pe cartea carosabilă, respectiv pe D.J. 187, în Ruscova.

Polițiștii au identificat persoanele ca fiind doi tineri în vârstă de 23 și 29 de ani din Ruscova. Un medic veterinar a examinat exemplarul canin, constatându-se faptul că nu prezintă leziuni traumatice.

Polițiștii au stabilit că nu au fost respectate normele legale privind programul de gestionarea a câinilor fără stăpâni. Proprietarul exemplarului canin a fost sancționat contravențional. 

Polițiștii au constatat că, tânărul de 23 de ani, care ar fi condus motociclul, nu deține permis de conducere, iar autovehiculul nu are încheiată poliță RCA. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și: Arestat preventiv după ce, timp de patru ani, a violat-o şi a agresat-o sexual pe fiica soţiei sale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Femeie înjunghiată de concubin, care a venit după ea...

O femeia a fost înjunghiată sâmbătă lângă patiseria din...

ȘTIRI GdS