21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn hoţ pe bicicletă a căzut şi a scăpat geanta pe care o furase

Un hoţ pe bicicletă a căzut şi a scăpat geanta pe care o furase

O femeie a fost tâlhărită pe un drum din judeţul Argeş de către un bărbat pe bicicletă. Acesta i-a smuls geanta din mers, dar s-a dezechilibrat şi a căzut cu bicicleta în vegetaţia de pe marginea drumului. Femeia şi-a recuperat geanta, apoi l-a reclamat la poliţie, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, pe DN 73, pe raza comunei argeşene Mărăcineni.

Femeia a fost tâlhărită în timp ce mergea pe marginea drumului. Imediat după ce i-a smuls geanta de pe umăr, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în vegetaţia de pe marginea şoselei, moment în care femeia şi-a recuperat geanta.

O oră şi jumătate mai târziu, ea a reclamat la Poliţia municipiului Piteşti ce i s-a întâmplat.

„Ca urmare a sesizării, semnalmentele persoanei au fost transmise în atenţie lucrătorilor de poliţie, iar poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au depistat bărbatul în cauză, identificat ca fiind un bărbat de 33 ani din comuna Vitomireşti, judeţul Olt, care a fost condus la sediul poliţiei pentru verificări. Din cercetări s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti”, a informat duminică Poliţia judeţeană Argeş.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Citeşte şi: Sophia Loren, la spital după ce a căzut în baie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS