15.9 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateComediantul Mircea Bravo a intrat cu maşina într-un stâlp

Comediantul Mircea Bravo a intrat cu maşina într-un stâlp

Comediantul Mircea Popa, cunoscut drept Mircea Bravo, a intrat cu maşina într-un stâlp. Soţia sa, pasageră în autoturism, a fost rănită uşor. Accidentul a avut loc luni dimineaţă în localitatea bihoreană Roşia.

Evenimentul a fost semnalat printr-un apel la 112, la ora 9.23, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Biroului Rutier Beiuş.

„Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Beiuş au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin SNUAU 112, că, pe Drumul Judeţean 764, în localitatea Roşia, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigaţii efectuate de către poliţiştii rutieri din Beiuş s-a constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie şi ar fi lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a informat reprezentantul IPJ Bihor.

O femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest şi a testării preliminare de drog, rezultatele au fost negative.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei şi împrejurările producerii accidentului rutier.

Citeşte şi: Doi români au cumpărat online adidași și un iPhone 12 și au primit… lemne

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS