21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie omorâtă în bătaie de propriul fiu

Femeie omorâtă în bătaie de propriul fiu

O femeie, de 78 de ani, din comuna suceveană Dumbrăveni, a fost omorâtă în bătaie de fiului său, de 36 de ani. Se pare că femeia venise să facă curăţenie şi între cei doi ar fi izbucnit o ceartă. Bărbatul susţine că era beat şi a avut un acces de furie, scrie Botosaneanul.ro.

Crima ar fi avut loc duminică noapte, dar a fost descoperită abia luni după-amiază, după ce un vecin a sunat la 112. Acesta a reclamat că aude strigăte ciudate din interiorul casei. 

Poliţiştii au găsit cadavrul femeii în casă, acoperit cu covoare, tablouri și mobilier. Fiul acesteia era în lenjerie intimă, cu o cruce în mână, strigând că cineva i-a omorât mama. 

În locuinţă s-au găsit foarte multe urme de violenţă, semn că bătrâna a încercat să opună rezistenţă şi să se salveze. Loviturile, aplicate, se pare, cu piciorul unei mese, i-au fost fatale.

Fiul femeii a fost ridicat pentru audieri, ca principal suspect, apoi a fost reținut. În fața anchetatorilor și-a recunoscut fapta și a spus că era beat și avusese un acces de furie.

Marți a fost dus la Spitalul de Psihiatrie pentru expertiză psihiatrică. Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 20 de ani de închisoare.

Vecinii sunt în stare de șoc și povestesc că fiul locuia singur de o bună bucată de vreme și avea apucături violente. Acesta ar fi avut o iubită, însă aceasta fugise tot din cauza violențelor. Bărbatul deține o firmă de transport marfă și avea o bună situație materială. Din păcate, de o bucată de vreme acesta nu mai avea un comportament rațional.

Citeşte şi: Un interlop condamnat la închisoare a reuşit să fugă din ţară deşi era sub control judiciar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS