19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn interlop condamnat la închisoare a reuşit să fugă din ţară deşi era sub control judiciar

Un interlop condamnat la închisoare a reuşit să fugă din ţară deşi era sub control judiciar

Un interlop din judeţul Argeş condamnat la închisoare pentru trafic de persoane ar fi reuşit să fugă din ţară deşi era sub control judiciar, iar la vămi controalele fuseseră sporite în urma fugii primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, scrie Libertatea.

Este vorba despre liderul clanului Boceanu, Lucian Boceanu, condamnat pe 29 noiembrie, la trei zile după fuga lui Cătălin Cherecheș.

Interlopul a primit 12 ani de închisoare pentru trafic de persoane și grup infracțional organizat. El este de negăsit, deși la momentul condamnării se afla sub control judiciar, adică trebuia să meargă la poliție și să existe o evidență în ceea ce îl privește.

Deocamdată, poliția nu a oferit explicații oficiale în acest caz. Potrivit unor informații neoficiale, bărbatul ar fi fost la poliție pentru controlul judiciar în 17-18 noiembrie și nu sunt informații că ar fi ieșit din țară.

Polițiștii susţin că nu știu unde este. Dar au cerut mandat european de arestare „ca să fie”. Pentru a da un mandat de arestare, judecătorii trebuie să aibă însă probe clare la dosar.

Mai multe despre acest caz puteţi citi aici

Citește şi: IPS Teodosie, urmărit penal după ce a vrut să cumpere influență: „Este mană cerească!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS