21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat care se dădea drept polițist, prins după ce s-a întâlnit cu un poliţist adevărat

Bărbat care se dădea drept polițist, prins după ce s-a întâlnit cu un poliţist adevărat

Un bărbat din Caraş-Severin s-a ales cu dosar penal după ce a folosit o legitimație falsă pentru a se da drept polițist. El a fost prins de un polițist pe care l-a şicanat în trafic. Acum este acuzat de infracțiunea de uzurpare de calități oficiale, şi a rămas fără permis o lună, conform Buletindetimisoara.ro.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută. Un poliţist se deplasa cu maşina personală, împreună cu familia, spre Berzovia. În trafic, a observat cum un alt autoturism încerca să-i blocheze drumul, şoferul în cauză având un comportament agresiv.

”Colegul nostru, Titi, din cadrul Poliției Municipiului Reșița, care se deplasa sâmbătă, în jurul prânzului, împreună cu familia, cu mașina personală, în direcția Berzovia, a observat că un alt autoturism încerca să-i blocheze drumul, șoferul acestuia având un comportament agresiv în trafic. La un moment dat, după mai multe manevre de frânare și accelerare bruște, mașina din spate l-a depășit și s-a oprit pe mijlocul benzii, blocându-i calea. Din interior au coborât doi bărbați, unul dintre ei prezentându-se ca fiind polițist în alt județ, iar pentru a dovedi acest lucru i-a arătat colegului nostru o legitimație și o insignă care nu aveau însemnele Poliției Române“, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul care s-a prezentat în mod fals ca fiind poliţist are 35 de ani şi este din comuna Doclin, județul Caraș-Severin. Legitimația și insigna le cumpărase de pe internet.

Pentru comportament agresiv în trafic, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.

De asemenea, el este cercetat penal pentru uzurparea de calități oficiale.

Citeşte şi: Un mort şi patru răniţi după ce un şofer nu s-a asigurat când a întors dubiţa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS