21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolițist arestat preventiv pentru trafic de droguri

Polițist arestat preventiv pentru trafic de droguri

Un poliţist din Mureş şi un complice au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri, după ce au fost filaţi de DIICOT, în urmă cu un an. 

Potrivit anchetei penale, cei doi ar fi vândut şi consumat substanţe psihoactive, printre care şi Cristal, un drog deosebit de periculos. În urma descinderilor efectuate de procurorii DIICOT la mai multe adrese ale suspecţilor, a fost găsită o cantitate de droguri, dar şi mai multe probe.

„La data de 09.04.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus reţinerea a doi inculpaţi (unul având calitatea de agent de poliţie) şi măsura controlului judiciar faţă de alt inculpat, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, deţinere de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a transmis DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.

În aceeaşi zi, au fost puse în aplicare 12 mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate o cantitate de drog de mare risc (3-CMC), obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte probe.

Miercuri, a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi reţinuţi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a precizat, miercuri, că agentul a fost pus la dispoziţie, urmând ca, în funcţie de evoluţia anchetei, să fie dispuse celelalte măsuri prevăzute de lege.

Citeşte şi: Bărbat omorât în propria casă de iubitul nepoatei sale, după o petrecere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS