21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Furtună de praf în Mumbai. 14 morți, 74 de răniți după căderea unui panou publicitar

(VIDEO) Furtună de praf în Mumbai. 14 morți, 74 de răniți după căderea unui panou publicitar

-

Furtuna puternică de praf din Mumbai a făcut ca un panou publicitar de la o statie peco să se prăbușească, omorând instantaneu oameni. Conform celei mai recente actualizări de la Forța Națională de Ajutor în Dezastre, cel puțin 14 persoane au murit.
Panoul publicitar de 70 de metri s-a prăbușit luni în Ghatkopar, după ce Mumbai a fost lovit de ploi abundente și furtuni. Panoul publicitar ilegal a căzut pe o pompă de benzină din Cheddanagar Junction din Ghatkopar.

Ministrul-șef al Maharashtra, Eknath Shinde, a supravegheat operațiunile de salvare luni seară. Ela aspus că vor fi virați bani pentru familiile decedaților și tratamentul celor care au fost răniți în incident.

Polițiștii au deschis anchetă împotriva proprietarului și altora

Între timp, poliția din Mumbai a înregistrat un dosar penal împotriva proprietarului Ego Media și a altora, după ce panoul s-a prăbușit în Ghotakpur.

Proprietarul, Bhavesh Bhinde și alții au fost învinuiți de:

  • Omucidere din culpă care nu echivalează cu crimă,
  • vătămări grave prin fapte care pun în pericol viața sau siguranța personală a altora,
  • provocarea rănirii unei alte persoane prin acțiune imprudentă sau neglijentă, potrivit Codului penal indian.

Autoritățile au declarat pentru The Times Of India că s-a deschis dosar penal la secția de poliție Pantnager și o anchetă este în curs de desfășurare.

O furtună puternică de praf a oprit luni animatul oraș Mumbai. Cu vizibilitate scăzută până la aproape deloc, mai multe operațiuni de zbor și curse de tren au fost întârziate sau anulate. Vânturile puternice au trecut prin oraș și au smuls stâlpi, schele, copaci și au provocat distrugeri pe scară largă. Agenția meteo indiană a prezis furtuni și ploi abundente peste anumite părți din Maharashtra și pentru marți.

Citește și: Conducea cu 205 km/h pe o șosea din Mehedinți

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Femeie înjunghiată de concubin, care a venit după ea...

O femeia a fost înjunghiată sâmbătă lângă patiseria din...

ȘTIRI GdS