19.8 C
Craiova
joi, 27 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGrefiera care s-a spânzurat la Parchetul Vaslui este în comă. Poliţia i-a făcut dosar penal pentru că a ars documente oficiale

Grefiera care s-a spânzurat la Parchetul Vaslui este în comă. Poliţia i-a făcut dosar penal pentru că a ars documente oficiale

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere prin incendiere grefierei de la Parchetul Vaslui despre care se crede că ar fi incendiat nişte documente, după care s-ar fi spânzurat, informează Agerpres.

„La data de 20 mai 2024, ora 10.36, Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, că, în sediul unei instituţii publice din municipiul Vaslui, s-ar fi produs un incendiu. O femeie de 44 de ani, din Vaslui, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat şi dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Vaslui.

Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi se află în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a unităţii medicale.

„Pacienta este în ATI, intubată, ventilată mecanic, în comă, în stare foarte gravă”, a precizat, pentru AGERPRES, directorul medical al SJU Vaslui, Laura Ionescu.

Grefiera a dat foc unor documente, apoi s-a spânzurat

Un incendiu a fost înregistrat, luni, la Parchetul Vaslui.

„Detaşamentul de pompieri a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi echipaje specializate, pentru limitarea şi lichidarea unui mic incendiu izbucnit într-o clădire din municipiul Vaslui, situată pe strada Mihail Kogălniceanu, precum şi pentru evaluarea şi acordarea primului ajutor unei femei.

Până la sosirea echipajului de pompieri, incendiul a fost limitat de lucrătorii instituţiei, care au folosit mijloacele de primă intervenţie avute la dispoziţie. Femeia a fost găsită cu o marcă traumatică, în stare de inconştienţă, drept pentru care a fost preluată de echipajul ambulanţei de Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Citeşte şi: Peste 3.000 de elevi, consiliați antidrog de polițiștii gorjeni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS