19.5 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat arestat după ce ar fi alergat dezbrăcat prin avion în timpul unui zbor

Bărbat arestat după ce ar fi alergat dezbrăcat prin avion în timpul unui zbor

Un pasager al unui avion a fost arestat după ce ar fi alergat dezbrăcat prin aeronavă în timpul zborului și ar fi trântit la podea un membru al echipajului.

Incidentul s-a petrecut la începutul unui zbor intern de 3 ore și jumătate al companiei Virgin Australia, luni seara, din Perth către Melbourne, potrivit The Independent.

Zborul VA696 s-a întors pe aeroportul Perth din cauza unui „pasager perturbator”, se arată într-un comunicat al companiei aeriene.

Un bărbat după ce acesta ar fi alergat dezbrăcat prin aeronavă în timpul zborului

Poliția a precizat că „ofițerii au arestat un bărbat după ce acesta ar fi alergat dezbrăcat prin aeronavă în timpul zborului și ar fi trântit la podea un membru al echipajului”.

„Bărbatul a fost transferat la spital pentru evaluare, unde rămâne internat”, se arată într-un comunicat al poliției. Nu a fost clar cum sau unde în avion pasagerul și-a scos hainele.

Compania aeriană și-a cerut scuze față de „oaspeții afectați”, adăugând că siguranța pasagerilor și a echipajului a fost prioritatea sa principală.

Atât compania aeriană, cât și poliția au refuzat să comenteze dincolo de declarațiile făcute. Australian Broadcasting Corp a precizat că nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului.

Citeşte şi: INSP: 16.587 de cazuri noi de rujeolă, confirmate în perioada 1 ianuarie 2023 – 26 mai 2024

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS