18.9 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi români au murit într-un accident în Ungaria

Doi români au murit într-un accident în Ungaria

Doi tineri români şi-au pierdut viaţa pe o autostradă din Ungaria, după ce maşina în care se aflau a lovit un autobuz, iar apoi s-a răsturnat în şanţ. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul autoturismului s-a desprins de caroserie.

Tragedia a avut loc pe autostrada 54, în Ungaria. 

Cei doi români se aflau într-o mașină cu număr de înmatriculare polonez. Mergeau dinspre Bócsa spre Kecskemét când, la un moment dat, şoferul a vrut să depăşească un alt vehicul. A văzut că nu poate finaliza manevra, a frânat, însă autoturismul a virat în diagonală, a lovit lateralul autobuzului, apoi s-a răsturnat în șanț.

Motorul maşinii a fost practic smuls de forţa coliziunii, scrie vira.hu. Şoferul şi pasagerul au rămas încarceraţi în maşina complet distrusă, fiind eliberaţi dintre fiare de pompieri.

Cei doi tineri, ambii cetăţeni români în vârstă de 20 de ani, nu au mai putut fi salvaţi. Au murit din cauza rănilor suferite. 

În autobuz se aflau şoferul şi 11 pasageri, doi dintre ei fiind răniți ușor.

Tronsonul afectat în urma accidentului a fost închis circulației ore întregi. Circumstanțele producerii tragediei sunt investigate de poliţiştii din Kecskemét. 

Citeşte şi: Danemarca vrea să interzică adolescenţilor sub 15 ani accesul la reţelele sociale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS