22.6 C
Craiova
marți, 2 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat arestat după ce a încercat să-şi omoare soţia

Bărbat arestat după ce a încercat să-şi omoare soţia

Un bărbat din Bucureşti a fost reţinut, marţi, sub acuzaţia de ”violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor”, după ce şi-a înjunghiat soţia. Femeia a mers la spital, s-a tratat, apoi a mers la serviciu, iar banca la care lucrează a anunţat autorităţile cu privire la situaţia ei, informează News.ro.

Faptele au avut loc pe 27 aprilie şi au fost anunţate la Parchet după mai bine de două săptămâni, pe 17 mai.

”La data de 27.04.2024, în jurul orei 14.30, în timp ce se afla în locuinţa comună din municipiul Bucureşti, sector 4, inculpatul a agresat-o fizic pe soţia sa, în vârstă de 60 de ani, aruncând în ea cu un cuţit de bucătărie, provocându-i o plagă înjunghiată hemitorace stâng postero-inferior, penetrantă, perforantă, cu ruptură splenică, hemotorax şi hemoperitoneu. Acţionând în acest mod, inculpatul a acceptat suprimarea vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs din hazard şi datorită îngrijirilor medicale”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, marţi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Ancheta a fost deschisă în urma unei sesizări primite de la angajatorul victimei.

Femeia lucrează ca ofiţer de credite la  bancă şi după agresiune s-a tratat şi a mers la serviciu, colegii constatând că nu îi este bine şi a fost agresată.

Agresorul, care are 63 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, marţi. Bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru de 30 de zile.

Citeşte şi: Elevul gorjean Mario Scurtu, medalie de aur și la Olimpiada Națională de Astrofizică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS