17 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescenţi reţinuţi după ce au furat o maşină, au luat obiectele de valoare din ea şi au abandonat-o

Adolescenţi reţinuţi după ce au furat o maşină, au luat obiectele de valoare din ea şi au abandonat-o

Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce au furat o maşină parcată pe o stradă din Constanţa. Băieţii s-au plimbat puţin cu ea, apoi au abandonat-o, nu înainte de a lua din ea mai multe obiecte de valoare.

”La data de 28 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au reţinut, pentru 24 de ore, doi minori, de 14 ani, respectiv 15 ani. Aceştia sunt bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa. 

Cei doi adolescenţi sunt suspectaţi că, pe 22 mai, au furat o maşină parcată pe strada I. L. Caragiale din Constanţa, iar băiatul de 14 ani a condus-o pe o distanţă de un kilometru. Apoi autoturismul a fost abandonat. 

Cei doi sunt acuzaţi şi că au furat mai multe bunuri din maşină. 

Anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţele băieţilor, iar acolo au găsit o parte din bunurile furate şi cheia maşinii.

Ei au fost încarceraţi în arestul IPJ Constanţa.

Citeşte şi: Femeie acuzată că şi-a ucis copilul nou-născut

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS