20.3 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn autoturism a ars în întregime pe A1

Un autoturism a ars în întregime pe A1

Un autoturism a luat foc în mers și a ars complet, sâmbătă după-amiază, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Şoferul a tras imediat pe banda de urgenţă, iar el şi pasagerii au ieşit teferi din maşină. Autoturismul ars complet, pompierii stabilind că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit.

”Un autoturism a luat foc, în această după-amiază, pe A1 Bucureşti-Piteşti. Conducătorul auto şi-a dat seama că maşina are o problemă, a oprit pe banda de urgenţă şi a coborât imediat, împreună cu pasagerii care îl însoţeau. Evenimentul s-a produs la km 37, pe sensul de mers spre Piteşti”, informează , sâmbătă, ISU Giurgiu.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal au intervenit cu o autospecială de stingere. La momentul sosirii echipajului, la faţa locului, autoturismul ardea violent la nivelul compartimentului motor şi în interior.

Aceştia au stabilit că cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Cum pot fi prevenite incendiile auto

Pentru a preveni incendiile auto, specialiştii din cadrul ISU Giurgiu recomandă verificarea instalaţiei electrice şi a unor eventuale scurgeri de carburanţi sau lubrifianţi.

Posesorii de autovehicule nu trebuie să facă improvizaţii la instalaţia electrică, li se recomandă să se asigure că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate şi să verifice perioada de valabilitate a stingătorului din autovehicul.

Citeşte şi: Italia nu vrea ca armele sale trimise în Ucraina să fie folosite pentru a lovi obiective din Rusia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS