24.8 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateActorul Florin Piersic a fost externat

Actorul Florin Piersic a fost externat

Actorul Florin Piersic, internat în 9 mai ca urmare a unei infecţii puternice, a fost externat de la Spitalul ”Foişor”. Medicii spun că evoluţia sa este favorabilă şi că se va interna într-o clinică de recuperare.

”În dimineaţa zilei de 3.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”, anunţă unitatea sanitară, conform news.ro.

„Evoluţia sa este favorabilă, peste conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte. Probele de laborator sunt în limite normale“, au precizat reprezentanţii Spitalului Foişor.

Florin Piersic se va interna într-o clinică de recuperare

În perioada următoare, Florin Piersic se va interna într-o clinică de recuperare. Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost internat în 9 mai, la Spitalul ”Foişor”, unde i-a fost scoasă proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia, iniţial, la Spitalul Militar din Cluj, ulterior, el fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, apoi la Institutul ”Matei Balş” din Capitală.

Citeşte şi: 30 de candidaţi la alegerile locale, într-un sat cu 46 de locuitori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS