20.3 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAvocata care a lovit intenționat cu mașina un motociclist a fost reținută 24 de ore

Avocata care a lovit intenționat cu mașina un motociclist a fost reținută 24 de ore

O avocată din Iași care a lovit intenţionat cu maşina un motociclist după o şicanare în trafic și a fugit de la locul accidentului, a fost reţinută. Ea este acuzată de tentativă de omor.

Avocata Alexandra Cioată a fost reținută pentru 24 de ore, după ce încadrarea inițială, de vătămare corporală din culpă, a fost schimbată în tentativă de omor, scrie bzi.ro.

„Prin ordonanța procurorului de caz, astăzi a fost schimbată încadrarea juridică din infracțiunea de vătămare corporală din culpă în infracțiunea de tentativă de omor. Inculpata a fost audiată pentru săvârșirea celor două infracțiuni, respectiv tentativă de omor și părăsirea locului accidentului. A fost reținută astăzi și urmează a fi prezentată Curții de Apel, având în vedere calitatea acesteia de avocat, cu propunere de arestare preventivă”, a transmis Parchetul de pe lângă Curtea de Apel.

Incidentul a avut loc pe 30 mai, când, aparent inexplicabil, avocata Alexandra Cioată a intrat în coliziune cu motocicleta pe care se afla bărbatul. După impact, femeia a plecat de la fața locului. Camerele de luat vederi din zonă au surprins toată întâmplarea.

Polițiștii au identificat proprietarul autoturismului, dar nu știau cine se afla la volan în momentul producerii accidentului din Nicolina. În cele din urmă, s-a stabilit că era Alexandra Cioată.

Citeşte şi: Un băieţel de un an şi jumătate a murit de rujeolă. 791 noi cazuri în ultima săptămână

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS