33.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat căutat de zeci de polițiști și jandarmi după ce a anunțat la 112 că se sinucide

Bărbat căutat de zeci de polițiști și jandarmi după ce a anunțat la 112 că se sinucide

Un bărbat care a sunat joi seară la 112 şi a anunţat că vrea să se sinucidă este căutat de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.

În jurul orei 21.16, la dispeceratul ISU Brăila s-a primit un apel prin care un cetăţean din localitatea Gemenele anunţa că ar avea intenţia să se sinucidă.

Au fost alertate forţele de intervenţie din cadrul mai multor instituţii.

”Apelantul este un bărbat în vârstă de 45 ani. A discutat în primă fază cu personalul ISU din dispecerat, după care a închis telefonul. Conform informaţiilor primite de la autorităţile locale din Gemenele, acesta locuieşte în localitatea Găvani. Drept urmare, acţiunile de căutare au fost concentrate în localitatea Găvani.

În jurul orei 23.00, bărbatul a fost observat de către doi localnici în timp ce se deplasa către o pădure de la marginea localităţii Găvani. Echipajele au acţionat pentru căutarea şi salvarea acestuia în zona indicată de cei doi localnici”, a transmis ISU Brăila.

Vineri dimineaţă, s-a făcut schimbul de efective şi se continuă căutările cu mai multe echipaje de pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari.

Citește și: Un agricultor a murit strivit de propriul tractor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS