34 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMAGNOR, liderul pieței de amanet, a deschis primul magazin în Electroputere Mall din Craiova

MAGNOR, liderul pieței de amanet, a deschis primul magazin în Electroputere Mall din Craiova

MAGNOR, compania care oferă servicii de amanet și schimb valutar și care deține cea mai mare platformă de vânzări pentru bijuterii din aur și cu diamante, electronice și produse de lux pre-owned, a deschis primul magazin în Craiova, aflat în Electroputere Mall.

Printre serviciile oferite de MAGNOR, atât fizic, în magazinul din Craiova, cât și online, pe website-ul www.magnor.ro, se numără serviciile de amanet aur și electronice, cu comision de la 0,1% și schimb valutar. La MAGNOR poți schimba bijuteriile vechi din aur în bijuterii noi și primești:200 RON/gr Aur 14K sau 255 RON/gr Aur 18K. De asemenea, prin programul de BuyBack, clienții pot aduce electronicele vechi, pe care nu le mai utilizează și să recupereze până la 75% din suma plătită inițial. Astfel, aceștia își pot alege un smartphone de generație mai nouă, care vine la pachet cu o garanție de un an. Tot pe website-ul destinat serviciilor, clienții MAGNOR își pot gestiona rapid și eficient contractele de amanet, prin opțiunea „Contul Meu”, în doar câteva secunde.

Pe cel de-al doilea website, dedicat vânzărilor, www.magnorshop.ro, au fost introduse modalitatea de plată în rate și livrarea la FANbox. De asemenea, pentru comenzile online cu o valoare mai mare de 500 de RON, transportul este gratuit la plata cu cardul. Compania oferă clienților posibilitatea să aleagă dintr-o gamă diversificată de produse, care se regăsesc și fizic în magazinul din Craiova.

Noul magazin MAGNOR din Electroputere Mall își așteaptă clienții în fiecare zi de luni până duminică în intervalul 10:00 – 22:00.

Achiziția lingourilor din aur – investiție inteligentă

În magazinul MAGNOR din Electroputere Mall Craiova sunt comercializate și lingouri din aur de diferite gramaje. Achiziția de aur este o metodă populară de securizare a economiilor la care apelează micii investitori, atrași de siguranța pe care o aduce acest activ.

Craiova este unul dintre orașele foarte importante pentru noi. Am luat decizia de a deschide primul magazin aici, într-o zonă intens frecventată, mai exact în Electroputere Mall. În afara serviciilor de tip amanet, clienții pot opta în această locație și pentru serviciul de schimb valutar, dar și achiziționarea unor produse electronice și bijuterii noi din aur, la prețuri avantajoase”, spune Cosmin Popovici, CEO MAGNOR.

Despre MAGNOR

Lider al industriei de profil cu experiență de peste 15 ani, MAGNOR – marcă înregistrată la nivel intenațional – deține cea mai diversificată platformă de tranzacționare pentru bijuterii, produse de lux pre-owned, electronice și metale prețioase. Totodată, holdingul oferă servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet și operațiuni de schimb valutar. Cel mai dinamic și modern jucător în domeniu, lider de reputație, MAGNOR operează 25 de magazine în Bucureşti, Ilfov, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Focşani, Bacău, Craiova, Galaţi şi Constanţa, Tg. Mureş, Buzău și Ploieşti.

Pe piața de profil, MAGNOR se diferențiază prin profesionalism, cel mai diversificat portofoliu de produse și servicii, stabilitate și structura de guvernanță corporativă. În raport cu clienții este o soluţie de încredere pentru obţinerea unui împrumut rapid, răspunzând necesității populației de a găsi o alternativă dinamică, simplă și avantajoasă de creditare. Cu o echipă dedicată și dinamică de profesioniști, compania s-a remarcat de-a lungul istoriei sale printr-o relație transparentă cu piața, reziliență și rezultate aflate an de an pe un trend ascendent. Compania a investit masiv în digitalizare, urmărind astfel să ofere clienților o experiență cât mai confortabilă și plăcută în magazinele sale, adaptată erei informaționale. Totodată, prioritizarea investițiilor în tehnologie reflectă viziunea de dezvoltare durabilă și sustenabilă a holdingului.

Articol susținut de Magnor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS