32.8 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘoferiță cu permisul suspendat, prinsă drogată la volan

Șoferiță cu permisul suspendat, prinsă drogată la volan

O femeie, de 36 de ani, a fost prinsă conducând un autovehicul deși are permisul suspendat și este posibil să fi fost sub influența substanțelor psihoactive. Politiștii au cerut recoltarea de probe biologice și au deschis o anchetă.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră Mamaia au oprit miercuri în trafic o femeie de 36 de ani.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”, se arată în comunicat.

Femeia a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost găsite o ţigară confecţionată artizanal şi patru pastile ce conţineau substanţe posibil psihoactive, precum şi mai multe foiţe folosite la confecţionarea ţigărilor şi două grindere.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Totodată, au fost sesizaţi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, potrivit competenţei în astfel de cazuri.

Citeşte şi: Un tânăr a scăpat cu viață după ce s-a aruncat de la etajul patru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS