34 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAproape 500 de candidați pentru Examenul de Titularizare 2024

Aproape 500 de candidați pentru Examenul de Titularizare 2024

Aproape 500 de candidați au fost înregistrați de Inspectoratul Școlar Județean Gorj în vederea susținerii Examenului de Titularizare în învățământ.

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, în data de 17 iulie 2024, se va susține proba scrisă a concursului național pentru ocuparea posturilor vacante/rezervate din unitățile de învățământ preuniversitar la Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu. Repartizarea candidaților în sălile de concurs se va afișa la avizierul Colegiului Național „Spiru Haret” Târgu Jiu și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, la adresa https://www.isjgorj.ro/resurse-umane/.

Comisia Județeană de organizare și desfășurare a concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în 2024 a anunțat că pentru acest examen sunt înscriși 487 de candidați pentru 35 de discipline. Cele mai multe solicitări sunt din partea celor care vor să se titularizeze ca educatoare. De asemenea, pentru educație fizică și sport sunt 42 de candidați, pentru Limba română 35 de candidați, pentru învățătoare 41 de candidați sau pentru matematică 23 de candidați.

Citește și: Panouri fotovoltaice pentru blocurile din Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS