30.6 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInterlop reţinut după ce ar fi bătut un bărbat pe o stradă din București

Interlop reţinut după ce ar fi bătut un bărbat pe o stradă din București

Un bărbat, apropiat al clanului Cămătarilor, a fost reţinut de poliţişti după ce l-ar fi bătut, pe o stradă din Sectorul 5, pe un alt bărbat, lovindu-l cu pumnii în cap. Ancheta în acest caz a început din oficiu, întrucât victima a depus plângere şi apoi a retras-o.

Ancheta a fost declanşată după ce, în 12 iunie, poliţişti din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente au fost sesizaţi că, pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat ar fi fost agresat de un alt bărbat.

”În urma cercetărilor efectuate, din oficiu, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 12 iunie 2024, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, bănuitul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, ar fi aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate, în vârstă de 54 de ani, cu pumnul la nivelul capului, provocând totodată tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a arătat sursa citată.

În vederea probării materialului administrat în cauză, poliţiştii au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară şi două mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. Astfel, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propuneri legale.

Bărbatul bătut a depus plângere, după care a retras-o

Potrivit unor surse judiciare, suspectul, supranumit ”Aticu”, este un apropiat al clanului Cămătarilor şi, în faţa unei cofetării din Sectorul 5, l-a bătut pe un alt bărbat, lovindu-l cu pumnii în cap. Victima a depus iniţial plângere, după care a retras-o.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și: Percheziții la fermele de porci ale nepoților lui Paul Stănescu, într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS