36.8 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescenți români, anchetaţi în Franţa după ce au omorât un bărbat, pe stradă, în timpul unui jaf

Adolescenți români, anchetaţi în Franţa după ce au omorât un bărbat, pe stradă, în timpul unui jaf

Doi adolescenţi români de 14 ani sunt anchetaţi în Franţa pentru moartea unui bărbat de 51 de ani, pe care l-au rănit mortal când l-au atacat pentru a-i fura geanta. Faptele s-au petrecut miercuri seară, pe o stradă din Rennes, în nord-vestul ţării, scrie News.ro.

Cei doi adolescenți români au fost reţinuţi de poliţie miercuri, înainte de miezul nopţii, după ce bărbatul a fost atacat pe stradă, a declarat pentru AFP procurorul din Rennes, Philippe Astruc. Un al treilea suspect este căutat.

Cei doi au fost prezentaţi vineri în faţa instanţei. Au fost inculpaţi pentru furt (o geantă aparţinând victimei) urmat de violenţe soldate cu deces. Minorul presupus a fi autorul loviturii la cap a fost încarcerat. Al doilea este plasat sub control judiciar în conformitate cu ordinele procurorului.

Victima a fost resuscitată de serviciile de urgenţă, după ce a intrat în stop cardiorespirator. Bărbatul a fost spitalizat apoi în stare foarte gravă și a murit în urma rănilor suferite.

Citește și: Cele mai mari ziare americane cer retragerea lui Biden din cursa prezidențială

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS