36.8 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHoții care au jefuit o bijuterie din Arad, prinși după mai mult de o lună

Hoții care au jefuit o bijuterie din Arad, prinși după mai mult de o lună

Persoanele suspectate că, la jumătatea lunii mai, au furat mai multe bijuterii dintr-un magazin din Arad, au fost prinse. Au fost făcute percheziţii în Oradea şi Bacău, doi bărbaţi fiind arestaţi preventiv, scrie News.ro.

”În noaptea de 14 spre 15 mai a.c., poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre un furt, dintr-un magazin de bijuterii, din municipiu. A fost constituită o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţia Municipiului Arad, Serviciul Criminalistic şi alţi specialişti”, a transmis, vineri, IPJ Arad.

Au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, două în localitatea Oneşti (județul Bacău) şi două în municipiul Oradea (județul Bihor).

”În colaborare cu poliţiştii S.I.C., din judeţele Bacău şi Bihor, au fost ridicate, din cele patru locaţii, aproximativ 60.000 de lei, articole pirotehnice, bijuterii din metal, posibil confecţionate din metal preţios, precum şi obiecte vestimentare care ar fi putut fi folosite la furturile din două magazine de bijuterii, din Arad şi Oradea”, a mai transmis sursa citată.

Au fost reţinuţi oi bărbaţi, de 50 şi 51 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor. Ulterior, a fost dispusă arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, pentru furt calificat.

Citește și: Un bărbat s-a înecat într-un ștrand din Râmnicu Vâlcea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS