21.2 C
Craiova
joi, 4 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProxenet căutat de autorităţile italiene, depistat la Constanţa

Proxenet căutat de autorităţile italiene, depistat la Constanţa

Un bărbat căutat de autorităţile italiene pentru că se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea pentru proxenetism a fost depistat de poliţişti în timp ce se deplasa cu un autoturism în municipiul Constanţa.

Potrivit IPJ Constanţa, în noaptea de duminică spre luni, lucrători ai Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 1 Poliţie au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe strada Soveja. Acesta a fost legitimat şi identificat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 43 de ani.

„În urma verificării prin aplicaţia eDAC, s-a constatat că pe numele bărbatului a fost emis, de către Republica Italia, mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Bărbatul a fost condus la sediu şi preluat de poliţiştii Unităţii Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ, potrivit Agerpres.

În ziua în curs, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în vederea luării măsurilor legale. 

Citește şi: Magazinele şi restaurantele de pe litoral, amendate cu 400.000 lei în ultima săptămână

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS