15.6 C
Craiova
joi, 4 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) O pădure din Maramureș, pusă la pământ de o furtună

(VIDEO) O pădure din Maramureș, pusă la pământ de o furtună

-

O pădure de aproximativ un hectar din Maramureș a fost pusă la pământ de o furtună care a durat aproximativ 10 minute. S-a întâmplat în zona localității Văleni.

Judeţul Maramureş s-a aflat sub cod portocaliu de ploi, averse şi vijelii ieri. Au fost probleme mai ales în Sighetu Marmaţiei, unde vântul a smuls copaci şi acoperişuri.

Pompierii din judeţul Maramureş au fost solicitaţi să intervină în urma situaţiilor de urgenţă provocate de furtuni. Un bărbat a fost rănit de prelata desprinsă de la o terasă, fiind transportat la spital. Au fost îndepărtaţi 14 copaci, cei mai mulţi în Sighetu Marmaţiei, dar şi 6 acoperişuri care au fost luate de vânt.

”În intervalul 18:20 – 20:00, s-au înregistrat 29 de apeluri prin numărul unic de urgenţă 112. S-a solicitat intervenţia pompierilor militari, în urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice periculoase”, potrivit ISU Maramureş.

S-au semnalat 14 situaţii de copaci căzuţi, majoritatea în municipiul Sighetu Marmaţiei, dar şi în Budeşti, Cavnic, Rona de Sus şi Petrova.

Citește și: Și-a ucis tatăl şi a fugit de la locul faptei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Controversa IntenCity 2024

La doar câteva zile după ce s-a tras cortina...

ȘTIRI GdS