17 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum va fi vremea sâmbătă, 6 iulie 2024. Zonele în care temperaturile vor ajunge la 35 de grade

Cum va fi vremea sâmbătă, 6 iulie 2024. Zonele în care temperaturile vor ajunge la 35 de grade

Sâmbătă, 6 iulie 2024, atmosfera va fi frumoasă, însă în zona Munteniei se va instala canicula și temperaturile vor ajunge la pragul de 35 de grade Celsius. Ploile nu își vor face apariția, însă vor exista câteva intensificări ale vântului în sudul Banatului și în vestul Meridionalilor.

Vreme caldă sâmbătă, 6 iulie 2024. Temperaturi maxime de 35 de grade

Temperaturi de 33 – 34 de grade Celsius sunt așteptate și în zona Olteniei, unde atmosfera va fi plăcută. În sudul României, temperaturile maxime vor atinge pragul de 35 de grade.

În Dobrogea și în Bărăgan ziua va fi însorită, iar după-amiază temperaturile vor atinge pragul de 33 de grade în Bărăgan. În sudul litoralului vor fi cel mult 27 de grade.

Mai cald decât ieri va fi și în Moldova sudică și în Nordul Munteniei, unde, după prânz, se vor înregistra 33 de grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, atmosfera va fi însorită și se vor înregistra 32 de grade. La noapte, în zona Bucovinei temperaturile vor coborî la 12 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș se vor înregistra cel mult 31 de grade, în Satu Mare, iar în restul provinciei vor fi temperaturi de 29 de grade.

În Transilvania temperaturile vor urca până la cel mult 32 de grade.

În Capitală, maxima atinge pragul caniculei de 35 de grade. La noapte, termometrele vor indica 19 grade.

La munte, atmosfera va fi însorită și nu sunt anunțate ploi. În Munții Banatului și în vestul Meridionalilor este posibil ca vântul să bată mai tare.

Pe litoral, temperaturile vor ajunge la 30 – 31 de grade, iar apa mării va avea în jur de 26 de grade.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS