19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO maşină de pompieri care participa la stingerea unui incendiu de vegetaţie s-a făcut scrum

O maşină de pompieri care participa la stingerea unui incendiu de vegetaţie s-a făcut scrum

O maşină de pompieri care participa la stingerea unui incendiu de vegetaţie în judeţul Constanţa a luat foc şi a ars complet. Un pompier a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.

Pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, marţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Focul s-a extins la vegetaţia uscată.  

„Flăcările s-au extins la vegetatia uscată (mirişte) din vecinătate, însă colegii mei intervin cu eficienţă pentru limitarea propagării incendiului şi stingerea acestuia în cel mai scurt timp. Chiar dacă una dintre autospeciale a fost amplasată într-o zonă sigură, schimbarea direcţiei vântului a făcut ca flăcările să afecteze şi una dintre autospeciale alocate la caz. Un singur coleg a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat conştient la Spitalul Judeţean pentru investigaţii medicale amănunţite”, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Ei au adăugat că pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incendiului care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 50 ha.

Citeşte şi: Trei copii mici, răniţi în ciocnirea a două autoutilitare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS