16.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat rănit după ce şi-a dat foc la casă

Bărbat rănit după ce şi-a dat foc la casă

Un bărbat a fost rănit, miercuri seară, după ce a dat foc casei în care locuieşte. Pompierii au scos două butelii din imobilul care ardea generalizat. O femeie de 68 de ani a suferit atac de panică, scrie News.ro.

”În această noapte, Detaşamentul de Pompieri Tulcea a fost alertat prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că în localitatea Niculiţel, din judeţul Tulcea, un bărbat a dat foc locuinţei în care acesta îşi avea reşedinţa. La scurt timp de la primirea apelului şi în timp operativ, două autospeciale de stingere cu 10 subofiţeri şi o ambulanţă SMURD au ajuns la locul evenimentului unde au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi generalizat la interiorul locuinţei dar şi la acoperiş”, a transmis, miercuri seară, ISU Tulcea.

Pompierii au reuşit să localizeze incendiul, au îndepărtat din interiorul acesteia două butelii şi au împiedicat propagarea flăcărilor la gospodăriile învecinate.

”Paramedicii echipajului SMURD au acordat asistenţă medicală unei femei de 68 de ani, proprietara locuinţei, cu atac de panică dar şi unui bărbat, de aproximativ 45 de ani, rănit la membrele superioare, fiind şi cel care a incendiat locuinţa”, au main transmis pompierii.

Citeşte şi: Nota 10 la siguranță în vacanță! Jandarmii gorjeni și polițiștii, implicați în activități preventiv-educative

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS